fbpx

Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a SPEEDFITNESS multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető. Heti 2×20 perc edzési idő elegendő, hogy látható és érezhető sikereket érjünk el az alakformálás és izomépítés terén, már néhány hét alatt. Mindezt a piac legfejlettebb EMS technológiájával.

A SPEEDFITNESS módszer egy elektromos izom-stimulációt alkalmazó tréning. Az EMS, az angol electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció fogalmának rövidítése. A hagyományos erősítő edzés és az EMS-tréning edzéselvei átfedéseket mutatnak, mivel mindkét eljárás az ember sportmotoros képességeinek, erejének növelése a cél. Rehabilitációs célokra a módszert már régóta használják. A gyógyászatban a páciens passzívan mozgatja meg izmait. Ezzel ellentétben a speedfitness ugyanezt a technológiát felhasználva aktív módon edzi meg a test izmainak 90%-át. Különösen hasznos időhiányban szenvedőknek, hiszen 20 perc speedfitness 2 óra kemény konditermi edzésnek felel meg.

MEGGYŐZŐ ÉRVEK A SPEEDFITNESS MELLETT

HATÉKONY IZOMÉPÍTÉS: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció

ÍN- ÉS IZÜLET KÍMÉLÉS: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, nincs izületi terhelés

ZSÍRÉGETÉS, ZSÍRSZÖVET-CSÖKKENÉS: az optimális zsír-izom arány kialakulásával tesstünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is

CELLULIT CSÖKKENÉSE: a narancsbőr csökkenése mellett javul a kötőszövetek vérellátottsága, fokozódik a vér- és nyirokkeringés

DERÉKTÁJI FÁJDALMAK KEZELÉSE: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősödése

GÁTIZOMZAT MEGERŐSÖDÉSE: a vizelettartásért is felelős izmok edzése, szülés utáni rehabilitáció

SPORTOLÓKNAK TELJESÍTMÉNYFOKOZÁS: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság

NEM TÜNETI KEZELÉS NYÚJT: az anyagcsere-serkentés és az optimális zsír-izom arány helyreállításával éri el a hatást

BIZTONSÁGOS: számos klinikai vizsgálat bizonyítja szenzációs eredményeit és biztonságos működését

A Speedfitness az EMS készülékek legújabb generációja. Az egész testet egyszerre érő elektromos impulzusok olyan intenzív izomöszehúzódásokat eredményeznek, amilyet akaratlagosan, csupán koncentráció és súlyzók segítségével nehéz lenne kivitelezni. 20 perc színtiszta izommunka -anélkül, hogy az inakat és izületeket megterhelnénk-, melynek következménye a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly, celulit mértékének javulása, jobb közérzet, fájdalmak csökkenése, állóképesség-, erőnlét növekedése és vitalitás fokozódás. Ellentétben a régi típusú izomstimuláción alapuló kezelésekkel, a Speedffitness a látható és a mélyen fekvő izmokat is eléri. A rendszer alkalm arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de akár aktív gyakorlatok folyamatos végzésével is kombinálhatjuk az anyagcserefokozó vagy izomépítő programok egyikét. Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így a kezelés intenzitását akár testrészenként is változtathatjuk.

Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el az elektróda egész felületén, így nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Mivel a has, a kar, a mellek, a combok, a fenék, a váll és a hát egyszerre dolgozik, nem kell órákat tölteni azzal, hogy minden testrészre külön figyelmet fordítsunk. A Speedfitness garantálja, hogy nem csak eredményes, de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön! Itt azonban még nincs vége! Olyanok számára is elérhetővé válik az izmok koncentrált, ugyanakkor biztonságos fejlesztése, akik nem képesek megeröltető testmozgásba belekezdeni. Minden testrészt az egyénnek megfelelő szinten stimulálhatunk, így rövid időn belül megoldást nyútunk a hát- és gerinctáji fájdalmakra, az inkontinenciára, az izomgörcsök problémáira és a testi diszbalanciák kiegyenlítésére is. A módszer sérülések, opreációk és szülés után is hatékonyan alkalmazható.

ELÉGEDETT SPEEDFITNESS HASZNÁLÓK

(Avagy a legnagyobb sztárok titkai)

Usain Bolt
8-szoros olimpiai és
11-szeres világbajnok atléta

Tom Holland
A Pókember és a Bosszúállók filmek főszereplője

Carice van Hauten
A Trónok harca filmsorozat főszereplője

Alessandro Ambrosio
Victoria’s Secret Modell

SPEEDFITNESS ÁRLISTA

Alkalom Ára
Próba edzés
4.300 Ft
1 alkalom
5.300 Ft
4 alkalmas bérlet
19.500 Ft (4.875 Ft/alkalom)
8 alkalmas bérlet
37.600 Ft (4.700 Ft/alkalom)
4 alkalom INFRATRAINER és 4 alkalom SPEEDFITNESS
35.800 Ft (17.000 + 18.800 Ft)

Bérletek érvényessége: 4 alkalmas 6 hétig, 8 alkalmas 12 hétig használható fel.

ELÉRHETŐSÉGEK

Stúdiónk a székesfehérvári Rendőr-kapitányság Deák Ferenc utcai épületével szemben található.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 5.

Telefon: +36 70 327 8092

E-mail: info@marofitness.hu

Facebook: facebook.com/marofitnessstudio

PARTNEREINK

Az adatvédelmi tájékoztató megtekintéséhez kattints ide!

2020. Minden jog fenntartva.