fbpx

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely a PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

infr_ikon_1

FOGYÁS

infr_ikon_2

ZSÍRÉGETÉS

infr_ikon_3

VÉRKERINGÉS JAVÍTÁSA

infr_ikon_4

IMMUNERŐSÍTÉS

infr_ikon_5

MÉREGTELENÍTÉS

infr_ikon_6

NARANCSBŐR KEZELÉS

infr_ikon_7

BŐRFIATALÍTÁS

infr_ikon_8

VITALITÁS JAVÍTÁSA

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Terhesség • Szoptatás • Friss műtét • Akut fertőzés Szív/Koszorúér betegség • Fájdalmas, kidudorodó visszér Trombózis és arra való hajlam • Gyulladásos betegség Lázas állapot

Videó lejátszása

ELÉGEDETT INFRATRAINER HASZNÁLÓK

Rubint Réka

Kulcsár Edina

Somossy Barbi

Gál Bálint

INFRATRAINER ÁRLISTA

Alkalom Ára
Próba edzés
3.500 Ft
1 alkalom
4.500 Ft
4 alkalmas bérlet
17.200 Ft (4.300 Ft/alkalom)
8 alkalmas bérlet
33.200 Ft (4.150 Ft/alkalom)
4 alkalom INFRATRAINER és 4 alkalom SPEEDFITNESS
35.800 Ft (17.000 + 18.800 Ft)

Bérletek érvényessége: 4 alkalmas 6 hétig, 8 alkalmas 12 hétig használható fel.

ELÉRHETŐSÉGEK

Stúdiónk a székesfehérvári Rendőr-kapitányság Deák Ferenc utcai épületével szemben található.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 5.

Telefon: +36 70 327 8092

E-mail: info@marofitness.hu

Facebook: facebook.com/marofitnessstudio

PARTNEREINK

Az adatvédelmi tájékoztató megtekintéséhez kattints ide!

2020. Minden jog fenntartva.